torstai 12. tammikuuta 2012

GFG Haaste

Ajattelin "huvin ja hyödyn" vuoksi lähteä mukaan ko. haasteeseen! Vaikka urheiltua tulee muutenkin, lähinnä syömäpuoli ja sen tuomat haasteet kutkuttivat sen verran, että pakko kokeilla. En ole mitenkään ylipainoinen vaan aikalailla tyytyväinen tän hetkiseen painooni, mutta aina se kiinteytys kelpaisi näin kesää kohti koko ajan mennessä=). Ja toinen syy on armoton makeannälkäni! Sen takia haluan kokeilla-löytyykö multa sitä itsekuria vai ei?!
Haaste virallisesti alkaa 16.1.2012, mutta mun osalta se alkaa jo huomenna sillä en halua ottaa viimeistä viikonloppua niin, että herkuttelen kaiken maailman ruuilla "koska on viiminen tilaisuus"=).
Haluan toteuttaa haasteen pilkkua noudattaen, sillä kun kerran lähden kokeilemana-haluan tehdä sen oikein, niin näen onko siitä hyötyä vai ei. Ajatuksissa on jatkaa kylläkin kesään asti, mutta itse haastehan kestää vain kuukauden-mutta kyllähän samat treeni ja ruokaohjeet "toimivat" senkin jälkeen ja jos tämä osoittautuu itselleni toimivaksi-jatkan ehdottomasti kesää kohti ja timmimpää vartaloa kohti;)
Muutenkin tykkään urheilusta ja liikunnasta joten 4 salitreeniä,4aerobista aamulenkkiä,1-2 bodypumppia vko:ssa teen mielelläni. Ja jos joku ajattelee, että ei mulla o aikaa-se on oikeasti vain järjestelykysymys. Se- mitä olisi ehtinyt jo tehdä siinä ajassa kun miettii että meniskö nyt salille tms. yleensä on mennyt sen verran aikaa, että jos olisi heti lähtenyt-olisi ehtinyt jo treenata sen yhden kerran. Ja voi voi jos joutuu herätyskelloa pikkasen siirtämään aikasemmaksi-pitää pitää mielessä se tavoite! Kyllä sitä on sitten tyytyväinen kun bikineissä on mitä mainioin olo, mieti sitä tyytyväisyyden tunnetta kun voi vetää lyhyet shortsit jalkaan ja topin päälle ja olla tyytyväinen itseensä! Ei sitä kuole jos lähtee kokeilemaan=)

Tosiaan huomenna haaste alkaa kohdallani ruuan puolesta ja tietenkin liikunnan myös-tänään illalla myös Bodypumppiin meno.

Nyt odotteleen siskoa- sitten pyörähdys kaupungilla ja salikortin lataus=) Ruokaostokset valmiiksi ja keittiövaaka! (tosiaankin aion noudattaa ruokiakin pilkun mukaan)  ;)

2 kommenttia:

  1. Minäki osallistuin GFG-haasteeseen, vaikka tosin en pysty noudattaan täysin ruoka- ja treeniohjelmia.. varsinkin treeniohjelmat menee mulla tällähetkellä ohi, mutta säästän ne myöhempää käyttöä varten! :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä sulle =) ootko koittanut sitä kotitreeni ohjelmaa?on myös tehokas, jossei salille ehdi menemään =)

    VastaaPoista