perjantai 13. tammikuuta 2012

Perjantai 13

Tähän mennessä kaikki vielä ihan hyvin -kop kop kop.
Aerobinen 60 minuutin lenkki takana(no oikeasti meni 70min ;) ) ja lounas joka hiukka venyi. Tänään ikävä kyllä voi käydä niin, että sali jää väliin jos yöksi täytyy lähteä töihin.. Muuten hilaudun salille illemmalla.
Lenkki teki toisaalta erittäin hyvää-toisaalta erittäin pahaa. Kun 30 minuuttia oli mennyt huomasin toisen kengän hiertävän kantapäästä niin pahasti, että olin pulassa(kengät lensivät roskiin). Vaikka miten yritin kiristellä ja koittaa jatkaa, löystää ja taas koittaa jatkaa- ei auttanut. Katsoin kantapäätä ja auts!!
Viimeisenä oljenkortena yritin pakata jalkaa tiukasti kenkään joten laitoin lapasen jalkaan=), mutta ei auttanu, hiersi edelleen.
Siinä sitten mietin, että miten ihmeessä voin jatkaa tätä matkaa ja vielä puolet jäljellä kun kantapää verillä =/
Sulloin lapasen kantapään taakse hiukan yläpuolelle, jotta jalka on aivan kengän edessä eikä kantapää koske kenkään-ja näin pääsin jatkamaan matkaa. Jouduin myös tekemään toiselle jalalle hetken päästä saman asian.

Kyllä sen huomaa, että on todellakin tärkeää minkälaiset "vermeet" sitä on. Matka olisi ollut paljon nautinnollisempi jos varusteet olisi ollut hyvät. Saman huomasin myös eilen Totalbody tunnilla kun olin käyny ostamassa uuden treenitopin-kyllä se vain tuntuu päällä niin paljon mukavemmalta ja hengittävämmältä kuin joku "normi" toppi tai paita. Kannattaa oikeasti satsata-se ei ole tekstiiliurheilua(paitsi jos sä tosiaankin meet salille/treeneihin vaan näyttäytymään ja olemaan tekevinäsi jotain) vaan todellakin antaa treenaajalle helpotusta kun ei tarvi inhottavissa läpihikisissä paidoissa jotka tuntuu hetken päästä kylmiltä treenata.


Pitäisi vielä kauppaan lähteä viikonloppua varten ettei tule sorruttua herkkuihin ym. ja käydä postissa hakemassa duuniin uudet kuulokkeet, ja sitten joko yöksi töihin tai salille treenaamaan =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti