perjantai 20. tammikuuta 2012

Vkl 2

Tulossa kiusausten viikonloppu nro 2.
Salitreenit käyty jo heittämässä ja auuts, it hurts. =)
Sali oli yllättävän täynnä jo 8 pintaan kun menin, tosin tyhjeni aika nopeasti eikä paikalle mun aikana hipsinyt kuin muutama tyyppi. Huomasin tänään, että sain lisätä painoja!Jalkatreenit vedetään 60kg(entiseen 40kg) ja käsiin on saanut laittaa 5-10kg lisää, vähän riippuen. Kiva huomata.
Vatsoja tein tänään aika monta "ylimäärästä" satsia ja sen tuntunen on olokin-päätin vetää voimat ihan piippuun kun vkl tulee ja salilta 2 pvä vapaata.

Eilinen ilta ruuan kohalta meni yllättävän hyvin viimeinkin. Mulla ei ollut oikeastaan edes nälkä iltapala aikaan niinkuin tähän mennessä on ollut. Oli mukava fiilis=)
Palautusjuoman sekaan heitin tänään 4 rkl hamppuproteiinia mitä myydään ainakin k-marketeissa ja hyi he******!! Siis ihan kauheeta sontaa, nousi oskennus kurkkuun ja kaadoin kaikki pois. Siis hyi. Sitte oli pakko kipittää salin viereiseen kauppaan hakemaan gainomaxia ja ah nam.
Ihan parasta =)

1 kommentti:

  1. ”Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.“

    VastaaPoista