maanantai 16. tammikuuta 2012

Uusi treeniviikko

Sunnuntai meni totaalisen lepäillessä, mikä toisaalta teki erittäin hyvää. Yritin kyllä ehdotella kävelylle menoa, luistelua, lenkkeilyä, mutta kaikki tää vaihtuikin sohvalla löhöilyyn:) Eipä tuo haittaa, sillä nyt on aamupala alla ja kohtapuoliin lähen salille aamutreeniin. Illalla sitten vielä pumppiin käymään.
 Houkutuksia sen kuin tulee joka päivä-miehen teki mieli banaanipirtelöä ja minä reippaana jopa sen tein ja ai että kun teki mieli maistaa-rahka ja ananas pelasti taas siitäkin. Nii ja kyllä se olut olis saunassa maistunut veden tilalla... ;)

Onki jännää mennä salille aamulla sillä yleensä siellä on tullut käytyä joko päivällä tai illalla. Saapi nähdä saako tehdä harjoituksia täysin rauhassa vai onko muutkin liikkeellä aamuisin?!Olisin halunnut lähteä jo heti 7 aikoihin,mutta jostain syystä ei vaan herännyt kelloon kuin vasta silloin 7=/Nyt pitää hiukka odotella aamupalan laskua.


Jostain mulle on tullut päähänpinttymä, että haluaisin tasan nyt heti hiekanvaaleat hiukset tai tuhkaan taittuvat... Terveisin 6:sen tummuudella oleva brunetti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti