keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Just do it

Heräsin sitten tänään myöhässä ja niskat aivan lukossa!Päätä särki jne. olo kuin junan alle jääneellä(no vähä liioittelin), kaiken kruunasi,että puuro oli loppunut eilen ja unohdin koko asian. Joten rahkalla mentiin.
Jos jotain positiivista pitää löytää niin tänään on vp, joten ei tarvi kärsiä missään duunissa ym.
Tosin tossa olisi koko piha aurattavana lumesta ja 600m tietä pieneen ylämäkeen,jes jes, jes. Ei siinä mitää muuten, mut tää olo on arsesta. Voipi olla että se paraneekin tossa huhkiessa kun saa lihakset lämpimiksi.
Onneksi oon tottunut tekee noi lumihommat-pienestä pitäen siihen joutunut kun asuttiin maalla ja pihalle vei ihan tajuton mäki. Siinä siskon ja broidin kanssa koulun jälkeen yleensä se 3:en pekkaan vedeltiin ja jos nopeita oltiin niin 45 minuuttia siinä kesti. Voi sitä onnenpäivää kun joutui sitä tekemään yksin.. Aijuu ja yleensä se piti vielä hiekottaa sen jälkeen =D

Mua ei lumi haittaa, hyvä että sitä tuli nii pääsee lautailemaankin. On kauden alku piiiikkasen venyny. Ja tosta ideoituna taidankin kerätä remmin kokoon viikonloppuna. Ainii ja juuri eilen puhuttiin kevään tulevasta perhoreissusta kuusamoon.. =DViime vuonna käytiin kesän lopulla suomussalmella perhoomassa.

Mutta joo, tänään tosiaankin lepopäivä salilta-tilalle hyötyliikuntaa ihan omalta pihalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti