tiistai 1. marraskuuta 2011

i need my coffee

viikonloppu takana ja huomenna viikko jo puolivälissä=)Eipä tullut viikonlopun aikana tehtyä senkummempaa, siivoiltua paikkoja.
Tänään viimein olisi käynti Kelalla, josko saisi asiat kuntoon-innolla odotan mitä tuleman pitää=)Luultavasti kasa papereita joita täytyy syystä tai toisesta täytellä ja taas venytetään opintotuen saantia..No näemme sen myöhemmin.
Tänään siis hengailen kotona kunnes on se tapaaminen-en viitsinyt lähteä kouluun kun sieltä olisi pitänyt tulla takaisin samantein.
Yritin keittää kahvia ja muistin, että suodatinpussit on loppu=/Mun päivä ei oikeasti lähde käyntiin, ellen saa kahvia!Viimeistään 11 aikaan alkaa armoton päänsärky-juuh kofeiiniriippuvainen.
Uskomatonta että on jo marraskuun ensimmäinen päivä!Aika vaan vierii eteenpäin ja kohta on joulu..
Musta on iha kiva että tulis lunta jne. jos joku vaan tekis lumityöt mun puolesta!Odotan kyllä,että pääsee taas lautaileen ja käymään mökkeilemässä lapissa tai muualla. Tosin en kyllä odota lumipyryllä ajamista,enkä parkkipaikkojen metsästystä jos lunta on tuloss niinkuin viimevuonna jolloin lumivallit täytti kaikki tienvieret.
No mut ei kannata mennä asioiden edelle-lunta ei vielä oo=)

Ai niin käytiinhän sunnuntaina Ikeassa äidin ja siskon ja siskonpojan kanssa. Piti käydä hakemassa uusi ruokapöytä porukoille ja kattomassa uutta sohvaa. Miten täynnä se paikka olikaan-olis voinu luulla siellä olevevan jotkut hullut mega-alepäivät.Parkkialueet oli ihan täynnä ja ihmisiä rynnii sisällä joka suuntaan. Löydettiin kuitenkin oikeat pöydät. Sitten alkoi pieni säätö kun pöydät oli tarkoitus hakea sieltä luovutusalueelta taimikälie. Kuului meidän numero melkein heti- mutta sieltä tarjottiin lipastoja.Oltiin vaan, et noi ei o meiän ja selvis et kone oli antanut samoja numeroita useampia.Sitten meni aikaa reippaasti yli puol tuntia. Vaihdettiin siskon kanssa paikkoja-olin leikkiny pojan kanssa lasten nurkkauksessa ja menin seisoskelemaan äidin kanssa.Siitä ohi meni just pariskunta joilla oli kaksi isoa pakettia. Odottivat hissiä ja katoin, et noilla on samat pöydät kun meillä. Mies ilmeisesti kuuli kun rupesi katsomaan paketteja ja sanoi että mehän ostettiin sänky!=D Katottiin, että meillä oli myös samat numerot ja että pöydät kuuluvat sitten meille.Käytiin sanomassa kassalla ja hetken päästä heidän sänky tuli ja vaihettiin tavaroita kärrystä yli. Kassat pahoittelivat, että meillä on kaikki nyt vähän sekaisin! :O joo,o näköjään.
Sitten olikin meidän vakio ongelma-liian isot ostokset. Jouduttiin purkamaan muutama laatikko ja sen jälkeen mahtuivatkin hyvin kyytiin.
Otin meille kotiin porukoiden "vanhan" ruokapöydän(onkohan edes vuotta ollut käytössä) meillä kun on ollut aika pieni pöytä. Nyt mahtuu joku muukin pöydän ääreen=)

Perjantaina siskon poika tulee yökyläileen, kun lähtevät pitkästä aikaa vähän tuulettumaan.Ihan hauskaa vaihtelua itellekin.Toivonmukaan säät olis suht hyvät, saisi pojasta energiaa pois ulkoilemalla- villi yksilö ;)

Nyt voisi pikkuhiljaa ajatella aamupalan syömistä =)
(edit.rikoin meidän teekeittimen-sen sisällä on nyt joku jousi, kansi ja kannesta pala.hmm)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti