tiistai 22. marraskuuta 2011

dancing in the dark

pientä blogihiljaisuutta ollut havaittavissa, mutta niinkuin kirjoitin muistaakseni ekaan postaukseen-en ala siitä stressata. Tässä on tapahtunut vähän kaikenlaisia isoja asioita, mistä en täällä ala kirjoittamaan-mutta asiat ovat vieneet aikaa ja voimia,joten siitä syystä tänne ei ole ollut oikein asiaa.

Mutta nyt, tänään siis menossa vuorostaan siskolle laittamaan teippipidennykset. Saas nähdä, sisko eilen itse värjännyt omat hiuksensa ja minähän tosiaan tilasin hiukset, mutta en ole luonnossa niiden väriä vielä nähnyt, että kuinka lähelle loppujen lopuksi osui. Siskon tukan värjäsin viimeksi, siitä nyt on aikaa ja se on hiukan haalistunut, joten saapi nähdä kuinka lähelle hän onnistui itse värjäyksessä. Onneksi mun lempipuuhaa on värjäykset ja väreillä leikkiminen joten eiköhän kaikki mene ihan putkeen-olkoon siskon tukka nyt minkävärinen tahansa=)Ja josko tälläkertaa saisi otettua jotain kuviakin-olisi ihan yees.
Tukka on tälläkertaa tilattu eri tukusta kuin aikaisemmin-samalla pientä kokeilua kuinka hyvää tai huonoa se on. Toimitus oli suht ok-tilasin muistaakseni tiistaina ja joko perjantaina tai maanantaina olivat suoraan postilaatikossa(systeri ei ollut hakenut viikonlopun aikana posteja-joten vaikea tietää,hih).

Mitäpä muuta, perjantai yöllä olin duunissa. Ihan kiva keikka- porukkaa oli yllättävän vähän vaikka olikin "pikkujouluviikonloppua". Porukka ilmeisen tyytyväistä kun toiveitakaan ei montaa tullut lukuunottamatta näitä "ylijuopuneita" jotka tulee- hei laitax loca people tai danza kuduro. Vaikka ko. biisit soinu moneen otteeseen ja yleensä just edellisenä biisinä. Hauskinta on kun porukka tulee pyytää jotain biisiä sit on vaan et no sehä soi koko ajan =D sit ne on vaan et oho yes hei nyt mennää joraa! =D heh, sellasta.

jepjep,tää lähtis nyt suihkuun ja pikkuhiljaan valuu kouluun päin.Ensi kerralla toivonmukaan kuvia pidennyksestä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti