perjantai 28. lokakuuta 2011

CND

Heh, aamulla myöhästyin ensimmäisestä koulutuksesta. Pääsin siis viimein menemään omalla autolla ja loppumatkan metrolla. Tietenkin se lähin paikka mistä metro menisi-oli parkkeerattu aivan täpötäyteen!Pyörin siellä vartin verran ja oli sitten pakko lähteä ajelemaan seuraavaan paikkaan jossa ilmaset parkit. Samaan aikaan tuli luokkakaverilta viesti, että nukkui pommiin eikä mene ekaan koulutukseen vaan laittamaan kynsikoulutusta valmiiksi(hän tekee niitä ammatikseen sekä opettaa)ja sovittiin, että mä tuun avuksi.
Ennenku mentiin koululle, käytiin tukussa joka on ihan koulun vieressä. Ite en ostanut yhtään mitään sattuneesta syystä-kaverilta paloi muutama satanen=).
Sitten koululle.
Laiteltiin pöytiä paremmin, otettiin shellack tavarat esille-esittelyvideot valmiiksi jne.
Kiitoksena avusta sain olla mallina kun hän näytti miten kynsiä tehdään. Halusin mustat kynnet, ja nimettömiin metallin vihreän vinon ranskalaisen ja kaksi timangia ;) Kyllä tuli hiaaanot!
Ärsytti vain pikkasen kun ensin kukaan ei halunnut mustaa ja heti tän jälkeen melkein puolet luokasta laittoi samalla värillä =/no aina ei voi voittaa.
Samaan aikaan vanha luokka kävi kyselemässä tekijöitä kahden sairaan tilalle ja kun sanottiin meillä olevan koulutus kesken-ottivat siitä nokkinsa niin paljon, että maanantaina on varmasti tiedossa huutia(oma opettaja oli tänään poissa). Me kuitenkin ansaittiin koulutus olemalla nordic hair messuilla töissä kolme päivää ja saatiin sillä hommattua toi koulutus sekä 1000e tarvikkeet(lakat,uv-lamput ym.ym.)

Eilisen illan jälkeen vähän paha mieli, mieskään ei o tullut kotiin vaan muutama tunti sitten laittoi viestin, että käväsee vain kaverillaan. Yritin vähä kysellä perään, että mahtaisko milloin tulla-tekeekö ruokaa vai ei jne. enpä saa vastausta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti