torstai 27. lokakuuta 2011

Player

Tänään viimein pääsi kouluun, tosin en vieläkään omalla autolla-vaan säästöstä kaivetuilla euron ja 10cnt kolikoilla. Ja voi hyvää päivää miten noloa niitä oli antaa bussikuskille!Hävetti niin, et silmät meinasi tippua. No joo, rahaa ne sentitki on.
Kela hidastelee edelleen ja sain jo tappelun aikaan välillä vanhempani-mieheni. Erehdyin sanomaan porukoille, että pk yks ilta sanoi, että tuleekohan tosta koulusta mitään kun rahaa ei näytä tulevan. Ja voi arvata millaset pultit mutsi siitä veti."Eikö se yhtään ajattele sua, eikä se yhtään voi jeesata että sä saisit sun unelma-ammatin tai ammatin ylipäänsä jne.jne." Yritin siinä puolustella, että hei se maksaa tällä hetkellä kaiken muun-talolainat,sähköt,toisen auton,netin ym. Ja mutsi raivoaa puhelimessa, että ei sillä ole oikeutta sanoa noin sulle, muuta kotia jos se ei yhtään ymmärrä sua enempää.Ja me ollaan oltu yhes/kihlois just 5 vuotta.. Ei sitä noin vaan voi lähteä menemään. ja voi arvata pahotinko mä mun mielen kun porukat puhuu tolla tavalla siitä ja mä yritän puolustella toista minkä itkulta kerkiin. Ehkä tää päivä oli vähän huono kaikille..

Aamu koulussa kuitenkin meni hyvin!Jännitti tosiaan kun oli mun ensimmäinen oikea asiakas jolla lyhyet hiukset. Ihanat luonnonvaaleat, älyttömän paksut ja punainen osio toisella puolella. Malli oli kasvanut mitoistaan ihan yli. Niskassa oli yli 15cm ja se piti vetää lyhyeksi. Toiselle puolelle pitenevä malli-missä myös oli se punainen osia. Toiselta puolelta taas lyhyt, vain korvaan asti ulottuva oli tarkoitus tehdä.

Ensin siis kalastelin haalistuneet punaiset osiot. 3 foliota ja hakemaan playerin 066 väri(olisi myös ollu prism värejä,mutta halusin nähdä mitä playerillä saa aikaan). Käytin sitä suoravärin tapaan eli ilman hapetetta mentiin. 20 minuuttia päässä ja pesupaikalle. Väristä tuli sopivan punainen-kirkas, muttei mikään ylikirkas(vrt.vappuväri).

Sitten alkoi osio jota jännitin, eli leikkaus. Kyselin, miten lyhyeksi saa ottaa- että joku senttikö?Vaan ei -reippaasti 10 senttiä pois!Ei muutakuin ylöspäin pitenevää linjaa. Päälliosa sai jäädä pidemmäksi, jakaus kun oli todella toispuoleinen. Lyhyeltä puolelta sen verran pituutta, että korva juuri ja juuri näkyy. Toisella puolella missä punainen osio leikkasin eteenpäinpitenevää muotolinjaa. Sen jälkeen kuivaus ja ohensin reippaalla kädellä ja häivyttelin rajoja sillä hiukset olivat todella paksut.
Ohjaaja sanoi, että hyvin on häivytetty- ehkä vielä reippaammin saisi ottaa ja näytti helpon tyylin jolla rajat sai kauniisti häivytettyä. Asiakas oli todella tyytyväinen sekä väriin että hiusten malliin.Oli myös mukavaa kun luokkakaverit kehuivat leikkausjälkeä=)

Sen jälkeen pääsinkin heti avuksi kaverille levittämään väriä metritukkaan(70cm), sillä kaksin se menee huomattavasti nopeammin=)
Siinä sitten loppuajasta väsäsin nukkepäälle modernimman banaaninutturan ja pääsin vielä avuksi toiselle kaverille jonka asiakkaalla oli paksu metritukka=)
Huomenna tiedossa mukava rento perjantai- aamulla koulutusta tuotesarjasta, jonka jälkeen on Cnd kynsikoulutusta ja sitten alkaapi viikonloppu.
Nyt vielä odottelua, että pk tulisi töistä ja jospa puhuminen auttaisi vähän tähän oloon. Eiköhän elämä taas ala hymyilemään ku pääsee tästä Kela sotkusta ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti