tiistai 27. maaliskuuta 2012

Tukkataikaaa

Meillä on menossa "pikkuruinen" proggis kun kevätnäytös lähenee.
Pääsen/joudun ite myös osallistumaan ja tästä syystä tukkaproggista on omalla kohdalla enemmänkin. Mulle siis tehdään erittäin vaaleat helmen ja hopean vivahteiset hiukset ja näytökseen laitetaan pidennystukkaa 60cm( :O) ja isoa kampausta.
Meillä kouluttaja valitsi kenet hän haluaa mukaan ja pääsin sitten ko. hommaan. Kivaahan se tietysti on, mutta jänskättää miltä sitä lopulta näyttää. Oma tukka oli aluksi n.7 luokkaa ja punaista/kuparia sävyä joukossa. Tällä hetkellä ollaan menossa 9 kohdilla ja kuulemma tästä mennään edelleen vielä vähän vaalemmaksi kunnes alotetaan taitto hommat.

Että näin:)
Treenattu on edelleen, eilen oli jalkatreenit. Tänään olisi käsi-selkäpäivä ja kaverikin ilmoitteli,että joskos hänkin voisi tulla mukaan.

Viikonloppuna laitoin ystäväni hiuksia, vaalea kun on ja innostui kun kerroin mitä omalle tukalleni tulee tapahtumaan. Tukkuun ei jaksanut lähteä joten kokeilin kaupan väreillä mitä saadaan aikaan.
Hän siis myös halusi tätä helmiäistä ja hopean vivahdetta, joten raidoitin tukan niillä.
Sanoisin, että ihan ok toimivuus- aika rääkkiä tukalle ja nenälle.
Lorealilla tehtiin helmiäisvivahdetta ja Polyllä tuota silveriä.
Lorealista jos jotain nyt kertoisi niin ensinnäkin pakkaus tuntuu enemmän "ammattimaiselta"- on mustat hanskat jne. Aineet tosin on liian tujua ja haju on ihan sietämätön. Olisin kaivannut enemmän taittoa.
Poly ihan ok, tuoksu ei läheskään niin voimakas. Tämäkin taittoi, mutta olisin kaivannut tältäkin enemmän. Tosin hoitonaamiot mitkä oli mukana oli plussaa- oli todella lilaa. Tässä tapauksessa sitä nyt ei tarvittu, mutta oli pakko avata ja tutkia=)
Lopputulos kyllä ihan hyvä, kun ottaa huomioon markettivärit. Näyttää toimivan suht vaaleaan tukkaan, mutta taittoivat paljon vähemmän kuin odotin, joten en välttämättä lähtisi näillä yrittämään sävytystä ellei ole jo todella lähellä sitä sävyä mitä on haluamassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti